Beton-cire vloer Amsterdam

Project: beton cire vloer Amsterdam

In de regio Amsterdam heeft Cemcolori al menige klant blij mogen maken met een nieuwe beton cire vloer. Een beton-cire vloer van Cemcolori is een hoogwaardig product op basis van hars en cement. Onze beton cire vloeren zijn flexibel, waterdicht en gemakkelijk te reinigen en bovendien kan deze vloer op bijna elke stabiele ondergrond worden gerealiseerd.

Als je voor onze Cemcolori beton-cire vloer gaat dan kies je voor een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke afwerking. Wij werken de vloer af met een speciaal ontwikkelde laklaag die een optimale bescherming geeft tegen vuilaanslag.

Het is in de meeste gevallen mogelijk de beton-cire vloeren van Cemcolori binnen twee tot vier dagen te realiseren. Een van onze gecertificeerde verwerkers kan je in een precieze planning aangeven wat mogelijk is en jouw vragen en wensen persoonlijk bespreken. Cemcolori is altijd een juiste keuze als het gaat om de betoncire prijs, de duurzame kwaliteit en de professionele verwerking. Veel mensen zijn op zoek naar goedkoop betonstuc maar willen ook de zekerheid van de juiste kwaliteit, advies en garantie. Een offerte aanvragen is zo gedaan en wij zullen je overtuigen dat de keuze voor Cemcolori beton cire, veruit de beste is. Cemcolori heeft professionele verwerkers voor een beton cire vloer van Limburg tot in Amsterdam. Recent zijn er weer prachtige beton cire vloeren opgeleverd in o.a. Utrecht, Limburg en Noord Brabant.

Kies ook voor een beton-cire vloer van Cemcolori. Je gaat dan plezier beleven aan een revolutionaire vloer die waterdicht is en bijzonder onderhoudsvriendelijk en heeft bovendien een luxe design uitstraling. Het oog wil ook wat!

Benieuwd naar de mogelijkheden en wil je graag vrijblijvend een offerte ontvangen? Klik dan hier en kom in contact met gecertificeerde verwerkers in jouw regio!

ik wil graag
in contact komen
met een gecertificeerd
verwerker uit mijn regio

Klik hier

Wat Cemcolori
zo uniek maakt…

Ons product is van nature
100% waterdicht
Dus ook ideaal voor je
badkamer, douche en toilet

Nu, het alternatief voor tegels
in natte ruimtes!
Lees meer ►