Beton-cire vloer

De beton-cire vloeren van Cemcolori zijn een hoogwaardig product op basis van een cement en een hars. In tegenstelling tot traditionele toepassingen op basis van kalk of gips, wordt Cemcolori niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend te reinigen wordt. Cemcolori kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond worden aangebracht.

Dit maakt Cemcolori een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke afwerking voor vloeren. Cemcolori is bovendien van nature waterdicht, hetgeen uniek is ten opzichte van bestaande producten op de markt. Bestaande producten moeten namelijk waterdicht gemaakt worden door middel van aflakken. Dit kan op langere termijn problemen opleveren wanneer deze laklaag slijtage gaat vertonen. Bij Cemcolori is dit niet het geval, de vloer wordt met een speciaal ontwikkelde laklaag enkel beschermd tegen vuilaanslag. Hetgeen de onderhoudsvriendelijkheid van de beton-cire vloer ten goede komt. Daarnaast is Cemcolori een uiterst duurzame toepassing. Onze producten zijn zeer emissie arm en zijn daarmee een gezonde toepassing voor zowel thuis als in de openbare ruimte.

Het is in veel gevallen mogelijk de beton-cire vloeren van Cemcolori binnen twee tot vier dagen te realiseren. Dit is uiteraard afhankelijk van de specifieke situatie. Een gecertificeerd verwerker kan in een gedetailleerde planning voorzien en jouw wensen nader met je bespreken.
Kortom, een revolutionair, waterdicht en onderhoudsvriendelijke beton-cire vloer met een luxe design uitstraling!

De beton-cire vloeren zijn in diverse kleuren uitvoerbaar. Cemcolori bestaat uit 23 zorgvuldig geselecteerde standaardkleuren. Voor projecten en op aanvraag zijn wij zelfs in staat om de beton-cire vloeren op basis van alle RAL en NCS kleuren te produceren! Bekijk hier onze kleuren!

Daarom zijn de beton-cire vloeren van Cemcolori het merk en dus de nummer 1 in beton-cire!

Benieuwd naar de mogelijkheden en wil je graag vrijblijvend een offerte ontvangen? Klik dan hier en kom in contact met gecertificeerde verwerkers in jouw regio!

ik wil graag
in contact komen
met een gecertificeerd
verwerker uit mijn regio

Klik hier

Wat Cemcolori
zo uniek maakt…

Ons product is van nature
100% waterdicht
Dus ook ideaal voor je
badkamer, douche en toilet

Nu, het alternatief voor tegels
in natte ruimtes!
Lees meer ►